Beschrijving

Groen van Prinstererstraat - Rotterdam

Wonen in een leuk  2 kamer appartement met tuin en populaire Bergpolder.

Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en heeft een schitterende tuin aan de achterzijde. De woning heeft een nieuwe keuken. Tevens is de aansluiting voor de wasmachine te vinden in de keuken. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche  en een wastafel.

Veel praktische voorzieningen op loop- en fietsafstand zoals Centraal Station, het winkelcentrum, uitvalswegen en centrum van Rotterdam.

De woning wordt tijdelijk verhuurd voor een periode van maximaal 2 jaar. 

Deze woning is per direct beschikbaar.

•	- De huurprijs is € 1150,- per maand 
•	- De borg staat gelijk aan € 1150,-
•	- De minimale huurperiode is 12 maanden 
•	- Inkomenseis is gelijk aan 3 keer de maand huur bruto.
•	- Totale woonoppervlakte is 55 m2 

Gevraagde bijlage ( aan te leveren na bezichtiging ) :
o	Kopie legitimatiebewijs
o	Werkgeversverklaring
o	Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift
o	Kopie WA verzekering.

Zelfstandige dienen recent uittreksel KvK te overleggen en de jaarcijfers over de laatste 2 jaar. Er kan eventueel aanvullend een accountantsverklaring worden gevraagd.

Prevenda BV heeft het beheer van de huurwoningen en zal periodiek de woning controleren op woongedrag. Tevens zal er een creditcheck worden uitgevoerd.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken