Beschrijving

Centraal gelegen, ruim driekamerappartement in groene woonwijk

Deze nette woning is gelegen op de vijfde etage van het appartementencomplex en heeft 2 slaapkamers. De woning heeft een ruim balkon. Het complex is gelegen in de kindvriendelijke, groene woonwijk. Centraal gelegen en opzichte van scholen, uitvalswegen, openbaar vervoer en het winkelcentrum Hof van Spaland.

Indeling

Begane grond: entree met brievenbussen en bellentableau. Afgesloten entree naar centrale hal met lift, trappenhuis en bergingen.

Vijfde etage: tochtportaal met meterkast, gang met toegang tot alle vertrekken. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer. Licht woonkamer gelegen aan de achterzijde. Nette keuken met los gasfornuis. Slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkast en een deur naar het balkon. Aan de voorzijde de 2e slaapkamer (eetkamer/studeerkamer), ook voorzien van inbouwkast. Badkamer met wastafel, douchehoek en ruimte en aansluiting voor wasmachine en droger. In de onderbouw beschikking over een eigen berging.

Bijzonderheden
- grotendeels dubbele beglazing

De woning wordt gemeubileerd verhuurd:
Huurprijs              € 1.050,00
Meubilering/stoffering     €  100,00
VVE                  €   30,00
Voorschot stookkosten     €   60,00
-------------------------------------------------
Totaal                € 1.240,00

Deze woning wordt uitsluitend gemeubileerd verhuurd.

De borgsom bedraagt 1 maand huur, ofwel €1.050,00

Richtlijn inkomensgrens huur 30 % van bruto-inkomen. Er dient sprake te zijn van een arbeidsovereenkomst. Gevraagde bijlage ( aan te leveren na bezichtiging ) :
o	Kopie legitimatiebewijs
o	Werkgeversverklaring
o	Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift
o	Kopie WA verzekering ( = verplicht )
o	Verhuurderverklaring vorige verhuurder
Zelfstandige dienen recent uittreksel KvK te overleggen en de jaarcijfers over de laatste 2 jaar. Er kan eventueel aanvullend een accountantsverklaring worden gevraagd.
Prevenda BV heeft het beheer van de huurwoningen en zal periodiek de woning controleren op woongedrag. Tevens zal er een creditcheck worden uitgevoerd. 


De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Kenmerken