Beschrijving

PRO DEO Makelaar biedt aan: Ruim, instapklaar 4 kamer-hoekappartement met 2 balkons in de gezelligste wijk van Capelle aan den IJssel 'Oude plaats'. 

Zowel de ligging als het appartement zijn beide uniek!
Het appartement is zeer goed onderhouden en gelegen in de 'Oude plaats' waar Capelle aan den IJssel in oorsprong is ontstaan. In een kleinschalig complex met afgesloten portiek boven de buurtwinkelcentrum Slotplein. Voor het gezellige winkelcentrum hoef je dus alleen maar naar beneden te lopen! Hier bevinden zich onder andere een supermarkt, bakkerij en bloemist. Op loopafstand bevindt zich zelfs een Michelin sterren restaurant, basisschool en het openbaar vervoer. 
In de nabijheid kun je tevens een stukje cultuur snuiven bij de ruïne van Het Slot en genieten van al de natuur zoals het Vuykpark en de Hollandsche IJssel.

Voordat je het appartement betreed, loop je dus als ware 'op het dek' boven de winkels. Hier is het in de zomer heerlijk te vertoeven met gezellige barbecues van de bewoners en spelende kinderen. Aan de veiligheid is door de VvE ook gedacht; het geheel is afgesloten door middel van een hekwerk. Het betreft dan ook een actieve VvE, die er alles aan doen om het woongenot te vergroten. Zo hebben ze 3 jaar geleden ook een afsluitbare fietsenstalling voor de bewoners gerealiseerd, ankerpunten voor scooters/motoren en zijn de voornemens om de voorgevel strak te maken en de balkons te vergroten!
Achter het complex is een eenrichtingverkeer met vrije parkeerplaatsen, exclusief voor de bewoners.


De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen. De woning kan bekeken worden tijdens het aangekondigde Open Huis of op afspraak.


Het complex kun je betreden middels een afgesloten portiek en 'het dek' is na 18:00 uur afgesloten en alleen nog toegankelijk voor bewoners met een sleutel. 
Mocht je visite verwachten dan kunnen ze zich melden middels de videofoon bij de entree.

Zodra je het appartement betreed tref je een ruime entree welke je de toegang verschaft tot de 2 van de 3 slaapkamers, keuken, toilet (begin 2020 opgeknapt) en woonkamer.

De moderne keuken is in zeer goede staat en voorzien van diverse inbouwapparatuur welke 4 jaar geleden zijn vervangen, zoals een 5 pits gasstel, oven en vaatwasser. Het aanrechtblad in de keuken is van massief hout en zeer goed onderhouden doordat deze door verkopers geregeld wordt ingeolied. Vanuit de keuken heb je de toegang tot één van de twee balkons. 

Zodra je de woonkamer betreed komt het daglicht via de riante ramen (kunststof kozijnen, geplaatst in 2018) je tegemoet. De wanden en muren zijn strak afgewerkt (alle verwarmingsbuizen zijn dan ook weggewerkt) en de vloer is voorzien van een nette laminaatvloer, dit alles is in 2016 nog gerealiseerd. In de woonkamer is staat een gezellige open haard gesitueerd. 
Tevens heb je de toegang tot een lang balkon.

Slaapkamer 1 bereik je vanuit de woonkamer. Door het grote raampartij is hier een zeer licht en riante slaapkamer gerealiseerd van maar liefst 17,91 m2! De slaapkamer verschaft je tevens de toegang tot de tweede balkon, dit is de balkon welke ook via de keuken toegankelijk is. 

De badkamer is toegankelijk via slaapkamer 1 en vanuit de keuken. Deze ruimte is voorzien van een douche en wastafel. Tevens staan hier ook de wasmachine en droger opgesteld, welke beide achter zullen blijven. 

Slaapkamer 2 en 3 zijn beide toegankelijk vanuit de hal en hebben beide het zicht op het balkon welke toegankelijk is vanuit de woonkamer. 

Voor de opslag van al je spullen is er beneden in het complex nog een inpandige berging van maar liefst 6,42 m2. 

Kenmerken:
- Instapklaar hoek appartement!
- Zowel complex als appartement zijn beide zeer goed onderhouden.
- 4 kamers.
- 2 balkons.
- Eigen inpandige berging.
- Zeer actieve VvE.


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

Kenmerken