Beschrijving

*** Deze woning is op dit moment verhuurd, derhalve kunnen er geen bezichtigingen plaatsvinden ***

PRO DEO Makelaar biedt aan: Verrassend ruime hoekwoning, gelegen nabij het natuurgebied 'de Dommelvallei".

De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen. De woning kan bekeken worden tijdens het aangekondigde Open Huis of op afspraak.

Deze zeer royale prima onderhouden hoekwoning heeft grote leefruimtes, 4 slaapkamers, keurig sanitair en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Gelegen op een gewilde locatie in de woonomgeving “Heesterakker” nabij winkels, scholen, natuurgebied de Dommelvallei en uitvalswegen.

Indeling begane grond
Hal voorzien van een kunststof voordeur, sierpleister wanden, keurig gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een wandcloset en fontein, trapkast met vloerverwarming unit en meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar en 3-fasen), toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Royale woonkamer van ca. 36m² met een prettige lichtinval en voorzien van een laminaatvloer (hieronder ligt een tegelvloer met vloerverwarming), sierpleister wanden, gestuct plafond en openslaande tuindeuren.

Open keuken voorzien van een U-vormige keukeninrichting met diverse onder- en bovenkasten, carrouselkast, 1½ rvs spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/diepvriescombinatie (ter overname), magnetron, een plafond met inbouwspots, laminaatvloer en een rolluik.

Indeling 1e verdieping
Overloop voorzien van een laminaatvloer en toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Ruime slaapkamer van ca. 3.28m x 3.88m voorzien van een laminaatvloer en structuurverf/behang wanden.

Slaapkamer van ca. 2.92m x 2.02m voorzien van een laminaatvloer en behang wanden.

Ruime slaapkamer van ca. 4.09m x 3.88m voorzien van een laminaatvloer en behang wanden.

Keurige geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, badkamermeubel met wastafel, toilet en ventilatie.

Indeling 2e verdieping
Via een vaste trap bereikbare voorzolder voorzien van een laminaatvloer, een dakvenster aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterzijde, c.v.-combiketel (AWB bouwjaar ca. 2011), wasmachine aansluiting en toegang tot de slaapkamer.

Ruime slaapkamer van ca. 4.50m respectievelijk 5.71m x 3.88m voorzien van een laminaatvloer, een dakkapel aan de voor- en achterzijde met elektrisch bedienbaar rolluik, wastafel, geïsoleerd gestuct plafond met inbouwspots en bergruimte.

Tuin
Nette aangelegde en onderhouden voortuin.

Fijne onderhoudsarme achtertuin voorzien van bestrating, een zonneluifel, borders, achterom en een berging met verlichting en elektra.

Bijzonderheden:
* Het betreft hier een verrassend ruime woning
* Voorzien van kunststof kozijnen en deuren met isolerende beglazing
* Glad gestucte plafonds
* Sfeervolle woonkamer van ca. 36 m² met veel lichtinval
* 4 prima slaapkamers
* Keurig sanitair
* Fijne onderhoudsarme achtertuin met achterom en berging
* Gelegen op een prima locatie nabij winkels, scholen, sportaccommodaties, natuurgebied de Dommelvallei en uitvalswegen


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering op bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

Kenmerken