Beschrijving

PRO DEO Makelaar biedt aan: riante appartement au rez-de-chaussée in Hoogvliet Rotterdam.

Deze benedenwoning biedt u een riante leefruimte met 2 slaapkamers, een moderne badkamer en woongenot!

De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen. 
** Bezichtigen op afspraak **

Deze woning treedt u binnen aan de voorzijde, waar u een eigen plaats heeft die zich separeert van de openbare stoep. Eenmaal binnen betreedt u de hal die u naar alle ruimtes leidt. Zo bevinden zich vooraan de woning 2 zeer ruimte slaapkamers. Daarnaast bevindt zich het toilet, bergruimte en een zeer moderne badkamer! Deze badkamer beschikt over een wastafelmeubel en een inloopdouche. Via de hal komt u ook in de woonkamer. Deze riante woonruimte beschikt over een open keuken met 4-pits gasfornuis en een oven. De woonkamer ligt aan de achtertuin. Deze staat op het oosten gericht.
Deze woning beschikt over een berging, welke aan de straat is gelegen. Een woning om uw droomhuis te realiseren!

Er is voldoende parkeergelegenheid op het pleintje nabij de woning. Ook voor kinderen is er volop ruimte om zorgeloos buiten te spelen!

Locatie:
Dit kleinschalig appartementencomplex is gelegen in de populaire wijk Middengebied.
Centraal gelegen en op korte loopafstand van metro- en busstation ’Hoogvliet’ en winkelcentrum. Binnen 5 autominuten zit u op de snelweg A15 A4 en tevens is de stad Rotterdam maar ook het havengebied goed bereikbaar.

Kenmerken: 
- Erfpacht eindigende op 31 december 2051
- Erfpachtcanon is niet afgekocht en bedraagt € 169,65 per kwartaal
- Verkoper is een professionele partij die de betaalde overdrachtsbelasting verrekend met de koper.
- Verkoper heeft het object niet zelf bewoond, derhalve is de "niet zelf bewoningsclausule" van toepassing
- De overdracht vindt plaats bij projectnotaris Marks Wachters te Eindhoven


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

Kenmerken