Beschrijving

PRO DEO Makelaar biedt aan: Karakteristieke vrijstaande woning in het Zeeuwse landschap.

Deze woning kunt u bereiken via het prachtige dijkpad, welke een rustgevende sfeer geeft.
Doordat de woning aan deze rustige weg ligt, kunt u genieten van de privacy en het prachtige landschap van de Zeeuwse polderen.
Deze karakteristieke woning is voorzien van glas-in-lood ramen en twee schuifpuien in de woonkamer, waardoor er veel buitenlicht naar binnen komt. Hierdoor krijgt de woonkamer een nóg ruimere indruk.
De serre geeft u de gelegenheid om volledig tot uzelf te komen. De badkamer is gesitueerd op de begane grond. Deze beschikt over een wastafelmeubel en een ligbad met douche. Boven is er ruimte voor drie slaapkamers, Welke allen te bereiken zijn via de grote overloop.

De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen. 
** Bezichtigen op afspraak **


Begane grond
Via de voordeur komt u in de ruime hal binnen waar de woonkamer, badkamer, bijkeuken en de eerste verdieping te bereiken zijn.
De riante woonkamer is voorzien van glas-in-lood versierde ramen. In de woonkamer is de open keuken voorzien van een kookplaat en een oven. Er is ook een Houtkachel in de woonkamer waarmee u de koudere dagen wat warmer en gezelliger doet aanvoelen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is er een grote overloop, waar drie separate kamers te bereiken zijn.
Deze kamers zijn allen voorzien van bergruimte. Twee van deze kamers beschikken daarnaast ook over een wastafel.

Tuin en Schuur
Deze woning is omringd door de tuin waardoor een mooi ruimtelijk tafereel ontstaat. De woning beschikt ook over een vrijstaande schuur, die ruimte biedt voor tuingereedschap, fietsen et cetera.

Aangezien de woning niet aangesloten is op het riool wordt er gebruik gemaakt van een ondergrondse septic tank. Al het huiselijk afvalwater zoals uit de douche, wasbak en toilet (wat bij reguliere huishoudens in het riool verdwijnt) stroomt via de interne rioleringsbuizen in de septic tank.
Wanneer de tank vol zit, dient dit te worden geruimd door een speciale ruimingsdienst eens in de 20 á 30 jaar.

Locatie:
Het woonhuis ligt in een landelijke omgeving te midden van Nieuwdorp en Lewedorp. Op 3 minuten rijafstand van Voetbalvereniging Lewedorpse Boys.
Het dorp Nieuwdorp is voorzien van een basisschool, diverse winkels en speeltuinvereniging De Vluchtheuvel.
Lewedorp biedt een supermarkt, middelbare school, café, eetcafé en voetbalvereniging S.V. Nieuwdorp. Even lekker tussenuit voor een wandeling en genieten van de natuur? Dat kan bij de nabij gelegen Recreation park. Tevens liggen de uiterwaarden bij Vlissingen-Oost en het Veerse Meer ook in de nabijheid. 
De toegang tot de A58 (Bergen op Zoom – Vlissingen), de Westerscheldetunnel en de steden Goes en Middelburg zijn goed en snel te bereiken.

Kenmerken:
- Kluswoning
- Houtkachel ter overname
- Alarminstallatie
- Rolluiken
- Airconditioning aanwezig
- Glas in Lood ramen
- Tuinkamer


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

Kenmerken