Beschrijving

Gratis Makelaar! Uniek in Nederland!

Onze dienstverlening is voor de verkoper volledig GRATIS! Wilt u ook uw woning gratis verkopen tegen de HOOGSTE PRIJS? Bel ons voor meer informatie of kijk op onze website (PRO DEO makelaar).

Alle woningen worden verkocht via een transparant biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen en te reageren op andere biedingen.
Wilt u een bod uitbrengen? Dat kan vanaf de getoonde prijs, dit is het minimale bedrag waar vanaf geboden kan worden.
Via onze website komt u op het biedingsplatform.


3-Kamer appartement met vrij uitzicht in een groene woonomgeving!

Bent u op zoek naar een groene woonomgeving? Dan zult u zich hier helemaal thuis gaan voelen. 
Het vrije uitzicht en de groene binnentuin zorgen voor een optimale woonomgeving. 
Wat ook voor meer woongenot zorgt is de vergrote keuken, dit is gerealiseerd doordat het voormalige (2e) balkon bij de keuken is betrokken. In 2007 is alle bedrading en schakelmateriaal vernieuwd en is er tevens een extra groep voor de keuken bijgemaakt in de meterkast. 

Beneden in het appartementencomplex treft u een gesloten portiek met bellen- en brievenbustableau.
Vanuit hier is het appartement met de trap bereikbaar op de tweede woonlaag.

Bij binnenkomst van het appartement treft u de entree welke de toegang verschaft tot tweetal slaapkamers, toiletruimte, keuken en woonkamer. 

De woonkamer heeft een mooie lichtinval van beide zijden. Vanuit het woongedeelte heeft u het uitzicht op de voorgelegen groene woonomgeving en de achterzijde, het eetgedeelte, biedt u het zicht op de riante binnentuin. 
Tevens is hier een ideale bergruimte beschikbaar achter de momenteel gesitueerde haard. 
Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en ventilatieroosters. 

Doordat de voormalige balkon is betrokken bij de keuken is er een riante ruimte én lichtinval ontstaan. 
De keuken is voorzien van een plavuizenvloer en een recht keukenblok met een lichte kleurstelling.
Vanuit de keuken treft u ook de badkamer welke voorzien is van een douche, wastafel en badkamermeubel. 

De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een oppervlakte van ca. 9,43 m². De slaapkamer met balkon welke is gelegen aan de voorzijde van het complex beschikt over ca. 7,75 m².

In de onderbouw treft u een eigen inpandige berging. 

Locatie:
Het appartementencomplex is gelegen in de Artiestenbuurt, aan de rand van winkelcentrum "In de Bogaard". Naast de winkels zijn de overige voorzieningen, zoals openbaar vervoer (o.a. NS-station, bus en tram op loopafstand), scholen, kinderopvang, recreatiegebieden, diverse parken, sportscholen, Rijswijkse Schouwburg en uitvalswegen in de directe nabijheid aanwezig.

Kenmerken:
- Vrij uitzicht
- Groene woonomgeving
- Maandelijkse VvE bijdrage € 62,34,-
- Zelfbewoningsplicht
- MGE-Bepalingen van toepassing
- Eeuwigdurende erfpacht
- Verplichting tot canonbetaling afgekocht, derhalve geen canon verschuldigd


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk boven de foto óf via het kopje “Biedingsplatform” op onze website, wordt u doorgelinkt naar het biedingsplatform van Vastgoed Auctions. Zodra u hier een account aanmaakt heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen onder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.
*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Alle informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites of derden waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Kenmerken