Beschrijving

Beleggers opgelet: verhuurde woning met een tijdelijke huurovereenkomst.

Te koop gunstig gelegen aan de ‘Wolphaertsbocht’ in Rotterdam - Charlois, ruim licht 3 kamer appartement op de begane grond met royale tuin. Op korte afstand treft u het centrum van Rotterdam, winkelcentrum ‘Zuidplein’, openbaar vervoervoorzieningen en uitvalswegen. 

Begane grond: 
* Gesloten portiek met de brievenbus, bellentableau en toegang tot de bergingen in de onderbouw.
* Entree/hal. 
* Bergkast 
* Toiletruimte 
* Lichte woonkamer met toegang tot de 2e slaapkamer. 
* Keuken met toegang tot tuin 
* Betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche en een wastafel 
* Separaat toilet 
* 2 slaapkamers 
* De woning beschikt over een berging (ca. 2.20 x 1.40) in de onderbouw. 

Algemeen: 
* Bouwjaar: 1940
* VvE bijdrage € 57,34 
* Eigen grond. 
* Woonoppervlakte: ca. 51 m2. 
* Inhoud: ca. 208 m3.
* Verwarming middels huur CV 

Bieden vanaf prijs: € 225.000 K.K. 
* Oplevering in overleg. 
* Kijkmoment nader te bepalen i.v.m. afstemming huidige huurders.
* Huidige huurovereenkomst loopt tot december 2023.

Locatie:
* Op korte afstand treft u scholen, winkelcentrum ‘’Zuidplein’’, horeca, openbaar vervoer voorzieningen en uitvalswegen.

Alle woningen worden verkocht via een transparant biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen en te reageren op andere biedingen.
Wilt u een bod uitbrengen? Dat kan vanaf de getoonde prijs, dit is het minimale bedrag waar vanaf geboden kan worden.
Via onze website komt u op het biedingsplatform.

BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk boven de foto óf via het kopje “Biedingsplatform” op onze website, wordt u doorgelinkt naar het biedingsplatform van Vastgoed Auctions. Zodra u hier een account aanmaakt heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen onder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.
*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Alle informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites of derden waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Kenmerken