Beschrijving

PRO DEO Makelaar biedt aan: Verrassend ruime hoekwoning in een rustige en groene woonomgeving.

Een woning die veel te bieden heeft! Het heeft wel wat liefde en aandacht nodig maar dat is deze woning dubbel en dwars waard. 
Deze woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving en in de directe nabijheid van groenvoorziening met speeltoestellen. Op loopafstand van het Mellapark, scholen en winkelcentrum “Drossaard”.
De woonkamer is tuingericht en doordat de volledige breedte van de woning is voorzien van een grote raampartij met open slaande deuren krijgt u meteen een riant gevoel welke tevens wordt versterkt door de rijke hoeveelheid aan lichtinval. En dit riante gevoel weet de woning te behouden door de vele raampartijen (allen van kunststof) door de gehele woning en maar liefst vijftal slaapkamers én niet te vergeten de achtertuin (met achterom) van circa 53 m². 
Aan de voorzijde van de woning heeft u tevens de gelegenheid om uw auto te parkeren op eigen terrein!

De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen. 
** Bezichtigen op afspraak **

Aan de voorzijde van de woning is een stenen berging gelegen welke toegankelijk is van zowel de buiten- als binnenzijden namelijk via de entree. Deze entree biedt tevens ook de toegang tot het toilet en de meterkast.  
De dichte keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een riante raampartij en een lichte doch eenvoudige keukeninrichting opgesteld in een U-vorm.
In de lichte en riante woonkamer bevindt zich momenteel een open trapopgang naar de eerste verdieping. 

1e Verdieping
Via de overloop tref je drietal slaapkamers en de badkamer.
De twee ruimste slaapkamers op de eerste verdieping hebben maar liefst een oppervlakte van circa 15 m² en 10 m².
De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel en een raam welke zorgt voor het daglicht en de natuurlijke ventilatie. 

2e Verdieping
Een riante overloop maakt het mogelijk om met deze ruimte te spelen. Deze ruimte is bijvoorbeeld te gebruiken als bergruimte maar u kunt hier ook een bijvoorbeeld een hobby- of werkruimte creëren. Een vaste raam én een dakraam zorgen voor een rijke hoeveelheid aan lichtinval. Tevens is hier de CV ketel gesitueerd. 
Via deze overloop zijn tevens nog een tweetal slaapkamers bereikbaar.

Tuin. 
Verrassend ruime achtertuin van circa 53 m² met een achterom. De tuin is nagenoeg geheel verhard en voorzien van plantenbordes. 

Locatie:
In een autoluwe straat te midden van de wijk Melle staat deze woning in een rustige en groene omgeving. De woning heeft een centrale ligging met allerlei praktische voorzieningen in de buurt. Zo sta je binnen één minuut in het Mellepark, waar het heerlijk wandelen is. 
Tevens bevinden zich in de nabijheid scholen, speeltuinen en winkelcentrum Drossaard, waar zich tal van winkels en voorzieningen bevinden.


Kenmerken: 
- Ruime hoekwoning
- Auto op eigen terrein
- Rustige en groene woonomgeving
- 6 Kamers
- Kunststof kozijnen
- Verkoper heeft het object niet zelf bewoond, derhalve is de "niet zelf bewoningsclausule" van toepassing
- Verkoper is een professionele partij die de betaalde overdrachtsbelasting verrekend met de koper
- De overdracht vindt plaats bij projectnotaris Marks Wachters te Eindhoven


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

Kenmerken