Beschrijving

PRO DEO Makelaar biedt aan: Een sfeervol, karakteristiek plaatje waarbij comfort en landelijk wonen centraal staan. Vrij uitzicht! Aan de rand van het dorp Zoelen.

De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen. De woning kan bekeken worden tijdens het aangekondigde Open Huis of op afspraak.


Deze woning heeft een klassieke uitstraling, gecombineerd met comfortabel en landelijk wonen op een centrale plek in Nederland. Zoelen is direct nabij Tiel gelegen en kent een prima verbinding met steden als Utrecht en Den Bosch. 

Hierbij een aantal kenmerken:
- Muren zijn behandeld tegen optrekkend vocht, dit zorgt voor een droger en gezonder binnenklimaat en geeft een forse besparing op de stookkosten. 
- Keuken is van 2014 (Brugman).
- Kozijnen zijn in 2019 geschilderd door een erkend schildersbedrijf.
- Strak afgewerkte wanden.

Kortom; deze woning is echt een THUIS!


Je komt binnen in een zeer ruime entree, waar je een ruime inkijk hebt dwars door de woning. De woning wordt door deze entree als ware gescheiden in twee gedeeltes, met aan je rechter zijde een modern toilet, badkamer, bergkast. Aan de linkerzijde de woonkamer, kelder (ligt enkele treden lager, afm; 4,01m x 1,96m)en aan het eind een mooie kantoorruimte.  

Woonkamer heeft maar liefst een lengte van bijna 9 meter en is voorzien van een rijke hoeveelheid daglicht. De keuken is in 2014 geplaatst en deze is uitstekend afgestemd op de rest van de woning, bovendien voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder; gaskookplaat, afzuigschouw, cooker, combi magnetron, koelkast, vaatwasmachine, close in boiler. Tevens heb je van binnenuit een volledige doorkijk naar de tuin, door de hoeveelheid ramen en de dubbele openslaande deuren. Je loopt zo de vrij gelegen tuin in, welke gunstig is gesitueerd op het Zuiden.

Badkamer modern ingericht, voorzien van inloopdouche en wasmeubel met wastafel. 

Kantoorruimte is zelfs tot in de puntjes verzorgd en voorzien van een ideale, ruime opbergkast met schuifwanden over de gehele lengte, waarin het witgoed keurig is weggewerkt. 

1e Verdieping
Overloop met 3 aangrenzende slaapkamers en 2 bergruimtes. 
Slaapkamer 1 en 2, gesitueerd aan weerskanten van de woning zijn nagenoeg identiek, waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een airconditioning. Slaapkamer 3 is voorzien van een dakkapel en een riante lichtinval. 

Tuin 
Vanuit de openslaande deuren kom je uit op de veranda, waar je tot in de late avond uurtjes heerlijk kunt vertoeven. Volledige privacy en een vrij uitzicht zijn dan ook nog de twee sleutelwoorden die echt kenmerkend zijn voor deze tuin. Mocht je van de zon willen genieten is er ook nog een 'zonnen' terras gecreëerd in het midden van de tuin. Tevens heb je ook nog de beschikking over een houten berging.


Kenmerken:
- Muren zijn  behandeld (ca. 2018) door het Care Brick Systeem, met 100% garantie
- Vrij uitzicht
- Voorzien van kelder
- Moderne keuken, badkamer en toilet
- Privacy rijke achtertuin


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering op bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

Kenmerken