Over ons

Wie is de PRO DEO Makelaar?

De PRO DEO Makelaar is opgericht door een aantal ervaren vastgoedspecialisten met hart voor het vak en oog voor de klant.

De sterk veranderde woningmarkt heeft ons aan het denken gezet, immers woningen worden weer veel sneller verkocht, de kopers staan in de rij, waardoor er vaak boven de vraagprijs wordt geboden. Doordat het zo snel gaat hebben verkopers er steeds meer moeite mee om duizenden euro’s aan courtage te betalen. Dat moet anders kunnen!

Wij hebben vanuit een andere onderneming al ruim 12 jaar ervaring met het succesvol verkopen via een biedingsplatform waar de koper de kosten betaald. Hier komt transparant de maximale verkoopprijs tot stand en de verkoper heeft geen kosten. Dit principe hebben wij nu gemixt met onze makelaardij en zie hier: De PRO DEO Makelaar! Een complete professionele dienstverlening, verkopen per bieding voor de optimale opbrengst en volledig GRATIS voor de verkoper! Dit is de makelaardij van nu én de toekomst!

Wij zijn op dit moment actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op