Verkoper

Hoe werkt het voor de verkoper?

Onze dienstverlening is bijna net zo compleet als die van een traditionele makelaar waar je vaak duizenden euro’s aan courtage en opstartkosten kwijt bent maar dan volledig GRATIS! Op dit overzicht zie je wat wij allemaal voor je doen. Het enige wat je zelf doet is de woning laten zien aan de geïnteresseerden, de rest regelen wij voor je. In de huidige markt verkopen de meeste woningen zichzelf en wij bieden je de volledige ondersteuning om het verkoopproces soepel te laten verlopen. Dus waarom duizenden euro's betalen, als het gratis kan? Of waarom je huis verkopen zonder makelaar, als het mèt makelaar kan en niets kost? Precies!

Door het plannen van een Open Huis worden de kijkmomenten beperkt en hoef je vaak maar 1 of 2 keer je huis netjes te hebben. Bijkomend voordeel hierbij is dat wanneer je meerdere kijkers tegelijk in je woning hebt het aantal biedingen vaak wordt vergroot! Omdat je jouw woning zelf het beste kent, is het laten bezichtigen vaak geen probleem. Mocht je dat toch liever aan ons over willen laten, kan dat uiteraard ook, dan bieden wij volledige ontzorging tegen het laagste tarief in Nederland! Onze full-service dienstverlening kost je slechts € 1.500,- incl. btw, dan wordt je dus volledig ontzorgt door een van onze makelaars en hoef je zelf niets te doen.

Dus; completer dan een internetmakelaar, met persoonlijke begeleiding, maar dan volledig GRATIS!

Als wij hetzelfde bieden wat bij anderen duizenden euro’s kost dan zou je denken dat dit ergens in moet zitten… toch? Nee hoor! Wij doen het alleen slimmer!

De potentiële kopers brengen namelijk hun bod uit op ons biedingsplatform, waar op transparante wijze de beste opbrengst voor jouw huis tot stand komt. De uiteindelijke koper betaalt bovenop zijn bod een bedrag van € 1995,- aan veilingcommissie, zodat het onderdeel wordt van de koopsom. Jij ontvang dus de koopsom + € 1995,-, die je vervolgens bij de overdracht van de woning via de notaris aan ons betaald. 

Dat maakt onze dienst voor jou als verkoper volledig gratis! De koper het bedrag zelfs meefinancieren in zijn hypotheek, geniaal toch?

Voorbeeld:
Een koper wil een bod uitbrengen van € 200.000,- op een woning. Hij plaatst dit bod op het biedingsplatform en ziet € 200.000,- + € 1.995,- = € 201.995,- kosten koper. De verkoper (jij) krijgt dan via de notaris € 201.995,- betaald, waarvan je vervolgens de € 1.995,- aan ons betaald. Hierdoor zijn de kosten voor het verkopen van jouw woning voor de koper.

Wil jij ook jouw woning gratis verkopen? Meld dan hier jouw woning aan!

Meld jouw woning aan

De feiten op een rij!

Gegarandeerd sneller verkocht
Biedingsplatform voor 100% transparantie en hoogste opbrengst
Taxatie aan huis professionele foto’s en Funda advertentie

Voel je vrij!

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Bel of mail ons.

Afspraak maken