Verkopen met Voorbehoud

Eerst kopen? Of eerst verkopen? 

'Moet je nou eerst je woning verkopen, of juist eerst een nieuwe kopen?' Als je je dit afvraagt ben je zeker niet alleen. In de huidige markt is dit namelijk een vaak voorkomend probleem. Veel verkopers vragen zich af wat de beste volgorde is.

Wat is de beste volgorde? 

Wanneer je je woning eerst verkoopt weet je precies hoeveel je kan bij het zoeken naar je nieuwe woning, maar bestaat de angst dat je niet op tijd een nieuwe woning vindt. En wanneer je eerst je nieuwe woning koopt weet je nooit helemaal zeker wat je huidige woning nou precies op gaat leveren. In beide gevallen bestaat er hoe dan ook een kans dat de verkoop en/of aankoop van je woning niet soepel verloopt en jij met problemen komt te zitten.

Oplossing: Verkopen met Voorbehoud

Wanneer je dit risico niet wil lopen biedt PRO DEO makelaar de mogelijkheid om je woning te Verkopen met Voorbehoud. Verkopen met Voorbehoud stelt je in staat om je woning wél te verkopen voor de beste prijs, maar wel pas wanneer jij een nieuwe woning gevonden hebt. Dat geeft rust én je houdt zelf de controle over het aan- en verkooptraject.

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken op 088-0606606